MAONO AU 100 YAKA MİKROFONU
top of page

MAONO AU 100 YAKA MİKROFONU

Güncelleme tarihi: 17 Mar 2022

Youtube videolarınızda ses çok önemlidir. Videolarınızdaki ses ne kadar iyi ve anlaşılır olursa insanları içeriklerinizi daha iyi anlar videonuzda daha fazla süre geçirirler. Belki görüntü kalitesinden biraz feragat edebilirsiniz ama sesten edemezsiniz. Tatbikî ses alabilmek için kullanacağınız iyi bir mikrofon sizin videolarınızın kalitesini ciddi bir şekilde arttırır.


Maono firması sizin ihtiyaçlarınız kuşatıcı bir şekilde karşılamak için au 100 modelini piyasaya sürdü. Mikrofonu bilgisayarınızda , cep telefonunuzda , video kameranızda , ses kayıt cihazınızda , ses kartınızla , fotoğraf makinenizle rahatça kullanabilirsiniz.


Mikrofon bir çok alanda size ekonomik bir çözüm sunuyor. Tabiki bunun on katı fiyata daha iyi alternatifleri var fakat youtube yeni başlamışsanız ve güzel bir mikrofon arıyorsanız Maono au 100 tam size göre.

Videomda bu mikrofonun

frekans değerlerini , denemesi ve biraz ses miksajı ile nasıl bir sonuç elde edebileceğinizi gösterdim. Mikrofonun içinden çıkan yedek pil beni mutlu etti. Çünkü bir çok üründe pil bile çıkmıyor. Ayrıca 6 metre kablosu da rahat rahat size yetebilecek ölçüde. Maono Çinli bir firma bildiğim kadarıyla ve mikrofon ve canlı yayın ekipmanları üretiyor. Tatbikî kullanıcı deneyimini de göz ardı etmemişler ve içinden güzel bir çanta ve stereo dönüştürücüde çıktı. Yaka mikrofonlarında gelen deadcat'ler genelde çok kalitesiz ve yerinden hızlı çıktığı için çabuk kaybolan malzemeler. Fakat bu yaka mikrofonunda gelen deadcat gayet yerine oturuyor ve kolay kolay yırtamazsınız.



Mikrofon ses rengi olarak fena değil. Tatbikî doğru açıda konumlandırırsanız güzel ve temiz ses alabiliyorsunuz. Mikrofonun üzerindeki ayar tuşu sayesinde dilediğiniz platformda rahatça mikrofonunuzu kullanabilirsiniz Maono au 100 yaka mikrofonu youtube ile uğraşan bir çok insanın işini görebilecek fiyat performans ürünü.



Yaka mikrofonları yapıları gereği frekans aralığı düşük mikrofonlardır. Bu yüzden sesinizi bir conderser mikrofon kadar iyi alamayacaklarını sizlere hatırlatmak isterim. Ses işinde ne yazık ki ne kadar para o kadar kalite kuralı sabit bir kavramdır.

Eger uygun yollu bir youtuber yaka mikrofonu arayışı içindeyseniz , dış ortamda ses kaydı alıyorsanız ben denemenizi tavsiye ederim.


Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page