En iyi dj olabilimek için yapmanız gerekenler
top of page

En iyi dj olabilimek için yapmanız gerekenler

İyi dj olabilmek için öncelikle müzik bilginizin iyi olması, prodüksiyon yapabileceğiniz ekipmanlarınız ve iyi bir ses bankanızın olması gerekiyor.


Tabii üretim bu işte önemli olduğu gibi yapmış olduğunuz eserleri sosyal medyayı kullanarak çok kişiye erişmeli ve tanınıp tarzınızı insanlara kabul ettirmelisiniz. Müzikleriniz piyasada dolaşır ve clublerde çalınmaya başladığı zaman sizin için zorlu bir maraton başlar. Artık kendinizi ifade edebilmek için events yapmak bazı yerlerde sahne alıp canlı performansınızla insanları etkilemeniz gerekiyor. Tabii işin prodüksiyon kısmı ne kadar zorsa canlı performans kısmı da bir o kadar zor. En iyi olabilmek için bunları mükemmel şekilde harmanlamak ve ciddi bir tecrübe gerekir. İnsanları etkilemek ve onlar üzerinde kalıcı bir etki bırakmak istiyorsanız sadece müzikten değil sahne ekipmanlarından da anlamalı bu ekipmanları kullanan kişilerle provalar yapmalı insanları sahne Showlarınızla etkilemelisiniz.


2 yıl boyunca çalışmış olduğum Club Areena'da ben sahne ekipmanların ne kadar önemli olduğunu gözlemledim. Efektler bu işte o kadar önemli ki sadece bunu yaşayarak anlayabiliyorsunuz.

En iyi dj olabilmek için kesinlikle çok çalışmalı ve sabırlı olmalısınız.

15 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page